En Yakın Su Tesisatçısı

Wiki Article

This website employs cookies to enhance your practical experience As you navigate via the web site. Out of these, the cookies which have been categorized as important are saved on the browser as They are really important for the Functioning of essential functionalities of the website.

Her nevi su tesisati su arizasi kacak tespiti ve tadilat isleri yapilir petek temizligi kacak tespit taharat muslugu sifon

Alçı sıva siyah çimento sıva saten alçı duvar örme duvar yeri değiştirme zemin şap iç dış cephe boya kalebodur seramik elektrik su tesisatı mantolama kadromuz eksiksiz olup anahtar teslim işleri bitiriyoruz.

Şu tesisata dair herşey kalorifer isleri doğalgaz isleri pissu temizsu tikanik açma güneş enerjisi işleriniz itina ile yapılır

Kameralı sistemlerle tesisatınızdaki tıkanıklığı kesin bir şekilde tespit ediyor ve özel ekipmanlarımızla tıkanıklığı gideriyoruz.

Alaylı sıhhi tesisatçıyım. Hacettepe İklimlendirme ve Soğutma Teknolojileri mezunuyum. 6 yıl genel olarak tadilat, arıza ve değişim işlerinde deneyimliyim.

Yapılan işler garantimiz kapsamındadır. Hizmet sonrasında oluşabilecek herhangi bir sorunda ücretsiz olarak size destek veriyor ve problemi çözüyoruz. Su Tamircisi Bugüne dek binlerce müşterimize sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ile Giresun’ de bilinir ve kaliteli bir marka haline gelmiş Su Tesisatçısı bulunmaktayız.

Kombi tesisati temizligi Her türlü tesisat armatür ariza ve montajı tadilat pvc kapi pencere tamiratı elektrik priz sigorta vb degisimi

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Yaptığımız tüm sıhhi tesisat işçilik lerinde two yıl sızdırmazlık garantisi En Yakın Tesisat Ustası standart olarak uygulanmaktadır

Sizler Batman da tesisat alanın da uzman ustalarımız ile çalışarak daha Sıhhi Tesisatçı iyi bir şekilde tasarruf edecek ve çalışma alanından da memnun kalacaksınız. Tüm tesisat çalışmalarınız için sitemiz üzerinden ustalarımız ille görüşebilirsiniz, 7/24 sizlere hizmet verecekler ve en uygun fiyata masrafınızı en aza indirerek bu hizmeti gerçekleştireceklerdir. Hemen ustalarımızı arayın ve sizlerde bu tarz sorunlarınız da üstün desteği alın.

Sizler Silifke da tesisat alanın da uzman ustalarımız ile çalışarak daha iyi bir şekilde tasarruf edecek ve çalışma alanından da memnun kalacaksınız. Tüm tesisat çalışmalarınız için sitemiz üzerinden ustalarımız ille görüşebilirsiniz, seven/24 sizlere hizmet verecekler ve en uygun fiyata masrafınızı en aza indirerek bu hizmeti gerçekleştireceklerdir. Hemen ustalarımızı arayın ve sizlerde bu tarz sorunlarınız da En Yakın Tesisat Ustası üstün desteği alın.

Tesisat ustası, evlerinizde ve iş yerlerinde su ve sıhhi tesisatlarının bakımını, onarımını gerçekleştirir. Gerek banyolar da gerekse mutfaklarda oldukça önemi bulunan su tesisatı ve sıhhi tesisatı kurulumunu alanında uzman olan ustalarla çalışan tesisat firmaları yapar.

Hafta sonlarında da iş yerimiz açıktır. 20 yılı aşkın bir süredir Silifke halkına hizmet veren firmamız, garantili hizmet sunmaktadır.

Report this wiki page